hele, nejsem zadnej experet a skoro vse uz tady bylo receno : urcite bych misto Tecka dal proti partizanum nejakej nemeckej tank, urcite by nesli na tank se samopalama a taky se mi moc nezda, proc kdyz sou kocek od stromu(lesa??) se neschovali v nem a jsou vsichni na peknym prehlednym placku, asi bych se spis koukal nekam schovat, kdybych byl partyzan a chtel oddelat tank :)
Jestli ti můžu dát nějakou radu, použít ji nemusíš ale jak chceš to Téčko vyndej sundej z něj ten sníh, tak nějak ho přetři nějakou barvou kterou používali němci, sežen si fotolepty německého kříže a nalep je tam, jako že ho němci čmajzli a narychlo přebarvili, pak ho znova zasněž ale ne okolo výfuků a motoru no a název můžeš změnit třeba na To je náš tank ,,To есть наш танк!"
Ale říkám je to jen na tobě.
Téčko a přepadeno partyzány ??? vždyt partyzani bojovali s rusy ! když tak nějaké komando SS ale partyzáni ?! jinak barva tanku .... bez komentáře ! vypadato že jsto postavil moc rychle taky sem dřív stavěl narychlo ale asi 1 rok už diorámy stavím pěkně pomalu a rozdíl je znát ! ale dost kritizování. časem se zlepšíš !
Já vím že nejsem všeumělec, chybama se každý učí a vím že tam určitě chyby jsou. Od toho to je tady to forum, aby jsme si dávaly sem svoje výtvory, ohodnotily a a řekli svoje mínění. A mohli se v dalších věcech zlepšit a poučit. Vaši kritiku rád přijímám, protože si myslím, že se každý má v něčem se zlepšit, protože nikdo není na začátečníka nebo pokročilého, aby dělal kvaliní modely. To chce čas a praxi. Já jsem celkem stýmto výtvorem zpokojený, i když to mohlo být v některých věcech lepší.
No. neviem ako to mám hodnotiť. Sneh a stromy za 7 ale zvyšok...

Rusi a šedý tank? !rozhodne NIE! nechápem prečo "partyzáni" čo sú v podstate rusi, strieľajú na vlastný tank. a tý dvaj ležiaci mieria do vlastných radov. Lyže určite boli rozhodne z dreva takže hnedé s naznačenou štruktúrou dreva. Nejak som si neni istý ani tým či vôbec rusi mali nejaké aspoň biele pláštenky, takže pre istotu by som ich dal do khaki.
to je asi všetko. treba si každý krok premyslieť aj 2-3 krát než to spraviť hned a zle.

Nikto zo žiadnych modelárskykútov sveta nezačínal lepšie. Takže držíme palce do dalších modelov a diorám

a kritiku si neber v zlom, ale ber to ako podporu a body v ktorých sa môžeš ešte veľmi zlepšiť.
9.11.2009 08:59
sHImi[Administrátor]
[Poslat SZ]
Nechal jsem to tak jak mi to autor poslal
S češtiny jsem teda jedničkář rozhodně nebyl ale název bych přepsal na "přepaden partyzány". Přepaden partyzánama je nespisovně a hlavně to zní hrozně

Ale to je jen takovej detail
když pominu barvu tanku kterou bych spíše viděl radši do zelena než do šeda nebo až slabě do modra.. Tak je celá diorama řešená na rychlo a nesmyslně.. už vidim jak se vrhnou partyzani na tank kulometama.. spíš by ty kulomety zahodily aby je nebrzdily v běhu.. stopy tam chyběj.. zaprášení tanku sněhem taky nic moc.. na motorovem víku bych rád neviděl skoro žádnej už kůli tomu teplu.. Je to hnusný.. stopy po vojácích.. Jako udělat tohle by dokázal každej.. zaházet to sněhem a jít od toho a doufat že sníh zakreje všechny nedostatky to je fakt fušeřina.. takhle by to vypadat opravdu nemělo ani jako první model.. nevidim v tom práci ale kalup aby už to bylo v hromadě..
8.11.2009 21:25
sHImi[Administrátor]
[Poslat SZ]
Nevím jestli by ten tank T-34, zastabilo pár partyzánů se samopaly. Jinak pár jich tam míří úplně někam pryč. Zapomněl jsi tam udělat stopy po partyzánech, přeci nelítají