sak ako som pisal niesom profik...
Jako autortéto diorámy naprosto souhlasim s pajdosem, je to jedna z mých prvních..:s1:
...jenže v diorámě musí být i dojemný efekt

od toho ta dioráma je přece...
akoze niesom profik, ale nepiste tam len take malickosti? podla mna na tej diorame je videt hlavnu myslienku a to je hlavne nie?
diorama se mi celkem libi (nejvic se mi libi ta hlina v zakopech)ale pride mi trosku divny ze ten zakop je uplne neporusenej a ti vojaci v nem jakbysmet...dit na ne jede stihac tanku (teda aspon myslim ze je stug stihac)a ten by je rozmetal z vetsi dalky bez problemu ne?proc jede az k nim?jinak good u me za 5 je to pekny
a ještě by to chtělo difúznější přechod mezi barvami
Hmmm...to je zajímavé, zatím jsem takového StuGa neviděl

ale jak myslíš...už je to tak
nad barvením jsem přemýšlel dlouho, tohle jsem taky zvažoval, ale pak jsem viděl fotku barevnou z války a měl tuhle kamufláž... tak jsem se rozhodl ji sem hodit... Není vymyšlená...
jo, ten StuG je od tamiye, přibližně 630 kč. Díky pajdos 1, co všechno by se dalo podle tebe vylepšit na StuGovi?? Vojáci sou úlet, to vim..
NO jediné z diorámy se mě líbí jenom terén. Ještě bych ho upravil, ale není špatný. Jinak na model v měřítku 1:35 je to hrůza.... chce to honzo zlepšit

;-)...ale časem se to určitě spraví. Zkus první měřítko 1:72, já už jsem na 1:72 mezi váma "poloprofík". Nechcu se nějak vytahovat, ale můžu říct, že jsem se už za ty 2 roky něco naučil

ale učíme se pořád
Ahoj. Dioráma se mi moc líbí, jen jsem se chtěl zeptat. Model tanku je od Tamiyi? Moc se mi líbí, ale nemůžu ho nikde najít. Našel jsem jen od Tamiyi, ale ten je v měřítku 1:48
ten co klečí se modlí nebo co
nemaj bejt postřelený. Jeden se podělal strachy a nadává, ten klečící, ležící na něj zírá co blbne a ten třetí na zemi obhlíží situaci před sebou.... aspon tak jsem to při konstruování myslel
ale kdyby te nekdo postreli tak budes list do palby nepritele nebo se schovas ??
to že sou před palbou kryti a pritom tam vyvádí jako postřelený kachny
a co je na tom divného???
docela dobra diorama jen sou trochu divný dva němci co sou postřelený a sou přitom před palbou schováni za kmenem a keřem
no ja som si najprv myslel že je to 72...

figurky nic-moc, ale casom budu omnoho lepsie. sam pomaly zistis kde si robil chyby a co by chcelo vylepsit. Model cisto postaveny.. pritlacit na patine a bude to lepise. len tak dalej
jj, tráva od model scene. Velmi pěkné provedení to je...
Na to že to je pětatřicetina tak si myslím že figurky mohli bejt detailnější ale celkově se mi diorama líbí.Jinak sem se chtěl zeptat,na trávu jsi použil foliáž Model Scene?