Plastikové modely, RC modely, Papírové modely, Železniční modely aj.

Návody na stavbu modelů, jak se lepí modely a jak se dělá diorama. Nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé modeláře.

Přihlásit se
« Září 2010 »
PoÚtStČtSoNe
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Přidat akci

Inzerce

Fórum

Vyhledávání

Reklama:
0bchod.valka.cz

1
Strana:

Modelářské
Fórum

Hlavní strana > Fórum > Diskuze k článkům > Viněta: Dodge WC-54 Ambulance
> Všechny příspěvky
Pro zaslání příspěvku se musíte přihlásit
Dodge WC-54 Ambulance

Viněta zapadlé ambulance Dodge.
Autor: Pavel Horák
Měřítko 1:72

Zpět na článek
18.7.2009 15:08 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
njn newadíííí armyboy za prvé nejsem truhlík, ale květináč a za druhé mně armyboy bude DAROVAT ( respektive si od něho koupím ) pár amerických figurek jako kolemjdoucí hlídku...podle toho co mně psal, co má za figurky... :-) takže potom to sem přidám - teda spíš přehraju i s figurkama....a dam to jako novinku :-) ale až armyboy vymaluje, to bude doby smajlik
18.7.2009 13:55 Vrabec [Poslat SZ]
Pajdosi smajlik môj názor už poznáš. mohlo to byť menšie a pod stromy menej snehu. nápad SUPER ! prevedenie tak tiež, akurát ešte viac poničiť masku a kapotu. strecha je zasnežená akurát. smajlik
18.7.2009 13:47 Armyboy[Redaktor] [Poslat SZ]
smajlik smajlik smajlik to nesmíš psát ! to prostě si takhle velký chtěl, aby to bylo dojemnější, nesmíš psát, že by to mohlo být menší truhlíku!
18.7.2009 12:24 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
...ale tak je pravda, že to mohlo být menší :-)
18.7.2009 10:59 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
Tak já ti dám návrh. Domluvíme se na nějakém termínu, já koupím a udělám nějaký model a TY uděláš krajinu.... :-)
17.7.2009 23:49 King Tiger [Poslat SZ]
Mne sa zdá že tá krajina je strašne holá. To by musel byť pekný sneh aby zasypal kríky, kamene ,cestu úplne do biela. A pod stromamy je tiež dosť snehu. Ale inak model sa mi celkom páči a dávam dobrú 5 (miestneho hodnotenia)
17.7.2009 22:09 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
no tak ja něco vymyslím....dávejte návrhy ( nějaké rozumné ) :-)
17.7.2009 21:54 Armyboy[Redaktor] [Poslat SZ]
tři hodiny to psal a já to mám přečtené do tří minut :-)
pěkné Pajdosi, sníh (ten se povedl moc dobře a závěj je reálná) i sanitka se mi líbí ale - pokud tomu nedáš nějaký smysluplný název jako "posádka pohřešována" tak je to spíše vinětka, takřka nicneříkající.
Jinak paráda !
17.7.2009 20:48 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
jo...byla zasněžená, jenom jsem chtěl trošku zvýraznit ten největší a nejhezčí dekál - považuju to za "raritu" modelu smajlik jinak díky :-)

To Honza: v lesích bývají málo pomníky...a kam bys ho asi chtěl dát?? :-)
17.7.2009 20:07 Shifty-Jarda[Redaktor] [Poslat SZ]
Vinětka pěkná. Jenom ta střecha více zasněžit to ano... Jinak za 7
17.7.2009 18:10 Honza [Poslat SZ]
Jo model pekny krajina dobra jen ta strecha zasnezena se mi nelibi kdyz je tam vsude toho snehu hodne tak na strese bude taky pekna vrstva si vem jak jsou auta v zime zasnezeny jiank napad pekny nemam co vytknout mozna bych jeste tam dal nejaky pomnik nebo kriz na tu cestu a dal bych tomu nazev opusteny
Strana: 1
Pro zaslání příspěvku se musíte přihlásit
© CopyRight 2006 - 2010
Tyto stránky jsou duševním vlasnictvím Webmastera, jejich zneužití bez souhlasu autora se trestá dle autorského práva.