18.7.2009 15:08
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
njn newadíííí armyboy za prvé nejsem truhlík, ale květináč a za druhé mně armyboy bude DAROVAT ( respektive si od něho koupím ) pár amerických figurek jako kolemjdoucí hlídku...podle toho co mně psal, co má za figurky...

takže potom to sem přidám - teda spíš přehraju i s figurkama....a dam to jako novinku

ale až armyboy vymaluje, to bude doby
Pajdosi

môj názor už poznáš. mohlo to byť menšie a pod stromy menej snehu. nápad SUPER ! prevedenie tak tiež, akurát ešte viac poničiť masku a kapotu. strecha je zasnežená akurát.
18.7.2009 13:47
Armyboy[Redaktor]
[Poslat SZ]
18.7.2009 12:24
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
...ale tak je pravda, že to mohlo být menší
18.7.2009 10:59
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
Tak já ti dám návrh. Domluvíme se na nějakém termínu, já koupím a udělám nějaký model a TY uděláš krajinu....
Mne sa zdá že tá krajina je strašne holá. To by musel byť pekný sneh aby zasypal kríky, kamene ,cestu úplne do biela. A pod stromamy je tiež dosť snehu. Ale inak model sa mi celkom páči a dávam dobrú 5 (miestneho hodnotenia)
17.7.2009 22:09
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
no tak ja něco vymyslím....dávejte návrhy ( nějaké rozumné )
17.7.2009 21:54
Armyboy[Redaktor]
[Poslat SZ]
tři hodiny to psal a já to mám přečtené do tří minut
pěkné Pajdosi, sníh (ten se povedl moc dobře a závěj je reálná) i sanitka se mi líbí ale - pokud tomu nedáš nějaký smysluplný název jako "posádka pohřešována" tak je to spíše vinětka, takřka nicneříkající.
Jinak paráda !
17.7.2009 20:48
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
jo...byla zasněžená, jenom jsem chtěl trošku zvýraznit ten největší a nejhezčí dekál - považuju to za "raritu" modelu

jinak díky
To Honza: v lesích bývají málo pomníky...a kam bys ho asi chtěl dát??
17.7.2009 20:07
Shifty-Jarda[Redaktor]
[Poslat SZ]
Vinětka pěkná. Jenom ta střecha více zasněžit to ano... Jinak za 7
Jo model pekny krajina dobra jen ta strecha zasnezena se mi nelibi kdyz je tam vsude toho snehu hodne tak na strese bude taky pekna vrstva si vem jak jsou auta v zime zasnezeny jiank napad pekny nemam co vytknout mozna bych jeste tam dal nejaky pomnik nebo kriz na tu cestu a dal bych tomu nazev opusteny