hodně pěkny model ale mužeš mi řict kde si ho koupil
hodně pěkne ale měla by se tam dat nějaka figurka
to jo neco si na netu najdu ja myslel primo hotovy model v danem meritku.nic ve zlym ale chtel jsem videt vic modelu toho typu aby me to burcovalo udelat jeste lip nez je na fotce atd.
27.7.2010 11:22
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
nejlepší je to vždycky tak, že jdeme do obchodu, ani netušíme co koupíme. Nakonec padne na model za 12 stovek, a jak příjdem domů tak začneme hledat podklady a jestli to vůbec byl bojově nasazený typ

horší je, když neseženeme podklady. To se musíme spoléhnout na kvalifikovaný odhad

, který se v mém případě nikdy nepodaří
pajda má pravdu,já než začnu model tak si hledám na netu fotky toho vozidla
27.7.2010 10:26
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
jestli můžu mluvit za sebe, tak pro inspiraci se mají brát vždy dobové fotky
moc hezkej ja ted delam kubela v 1/35 tak snad se mi povede nedelate ho taky nekdo rad bych uvital nejake fota pro inspiraci piste kdyztak na mrzi77@seznam.cz diky ahoj
můžeš mi prosimtě říct jakou barvu si použil na sedadla a plachtu?
jedna figurka vždyt to tam autor píše
moc pekny, kolik bylo v krabici figur ???
Jenže to už je jiná cenová skupina
kupte si rovnou od dragona 1/6 dělá toho víc i willyse a schvimmenwagen a tu motorku pásovou
můžeš mi ještsě říct kdes ho koupil? píšeš žes ho koupil za 250kč a já ho našel za 500kč
Mozna jeste trosku chtel zacistit ten spoj na naprave , ale jinak moc krasne udelany model... a musim rict ze 24 se casto nevidi ... to ja poskladat tri takovy modely , tak uz se sam do pokoje nevejdu
již delší dobu přemýšlím o jednom modelu od hasegawy v 1/72 ale nem s touto firmou žádné skušenosti a tak se chci zeptat jestli je kvalitní výlisky, detajli atd.
dík...no určitě mam doma oboje tak můžu porovnat...je zhruba o 5 cm delší a o 3 cm širší...
model se mi líbí chci se zeptat jestli je to větší než pětatřicetina?