13.7.2010 13:37
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
...jo to už jsem viděl, ale nechci utrácet za figurky, když potřeuju jenom jednu...a další mě budou na nic
10.7.2010 18:44
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
jo to věřím ale mi se hodí zrovna jedna figurka z té série, zkoušel jsem hledat něco podobného a stejně bez úspěchu ale díky za rady.
hele učí se každý. Nebudeš tomu věřit, ale učím se dokonce i já

. Jako takové "plasťáky" pokusné spíš doporučuju v sérii Gen2. Jinak se dáš spoustu práce se sestavováním a klidně se s tebou vsadím, že po stavbě už to barvení budeš flákat...sám to znám, věř mi. Radši si kup nějakou levnou rezinku a máš to skoro bez starosti
pajdos: sice vím že tyto kousky od dragonu nejsou zas až na takové úrovni kvality ale jelikož já se zatím učím tak mi ta stačí, každopádně dík
zdarek kluci, já teďkom se zabývám figurkama, takže vám většinu zodpovím. takže..
- Dragon tyto figurky ještě vyrábí nebo se zatím k nám dováží - na válce tyto mají za 220,-Kč jinak se dělají myslím i v premium edition.
- Tyto "stavebnicové" a ještě k tomu plastové figurky jsou na nic, protože za 1. nemají tak pěkně ostré detaily jak rezinové, za 2. mají většinou otřepy, haldy vyhazovačů a hromady dílů ( na 1 figurku cca 20-30 dílů) - rezinové mají do 10 dílů, když je více doplňků, samozřejmě je i víc dílů.
- jediná výhoda snad je, že z těchto stavebnic zůstává tak 60% stavebnice, tj. různé doplňky, které se nám budou možná časem hodit.
- figurky dragon se nemusí nijak zvlášť tmelit když jste šikovní, ale mají i v drapérii ty otřípky a začišťuje se to fakt blbě.
co se týče barvení, tak:
nejlépe je nechat si figurku v základech, tzn. že hlavu zvlášť (maluju přilepenou na špilce), jinak nechávám nohy a ruce přilepené ke zbytku těla, jenom dlaně nechávám zvlášť. Doplňky se nejlíp barví též zvlášť, takže budete potřebovat hromadu špilek. samozřejmě jenom do základu, stíny a světla už dělám po přilepení
ještě otázky?
No tak hlavu určitě zvlášt a na rukou je třeba většinou vytmelit spoje tak ty bych barvil po slepení.
ahoj chlape na tvoji otazku neznam odpoved ale potreboval bych poradit koupil jsem v sobotu od dragona figurky a cumel jsem ze jsou uplne na kusy zvlast ruce nohy trup telo boty no uplne vsechno chtel jsem poradit jak se malujou lip zvlast ruce a hlava nebo ji dat celou do kupy a malovat oblicej s hadrama naraz diky ahoj
Zdravím sháním figurky od Dragonu 1/35 US Airborne Normandy 44,
http://www.hobbybunker.com/images/products/60101.jpg . Firma pry figurky už nevyrábí a na e-shopech je nikde už nemají (teda asponě v těch co znám) tak kdyby někdo věděl kde je sehnat tak mi napište ale jen na mail kolovrat.d@centrum.cz (tady se už moc často nevyskytuji). Pokud by bylo tohle téma nějak vadné nebo je tady přímo něco na způob bazaru tak mě tam nasměrujte. Díky