Plastikové modely, RC modely, Papírové modely, Železniční modely aj.

Návody na stavbu modelů, jak se lepí modely a jak se dělá diorama. Nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé modeláře.

Přihlásit se
« Září 2010 »
PoÚtStČtSoNe
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Přidat akci

Inzerce

Fórum

Vyhledávání

Reklama:
0bchod.valka.cz

1
Strana:

Modelářské
Fórum

Hlavní strana > Fórum > Plastikové modely > Sháním figurky
> Všechny příspěvky
Pro zaslání příspěvku se musíte přihlásit
13.7.2010 13:37 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
...jo to už jsem viděl, ale nechci utrácet za figurky, když potřeuju jenom jednu...a další mě budou na nic :-)
12.7.2010 20:29 Royal Tiger [Poslat SZ]
Ahoj pajdos, hladáš nemeckého tankistu 1/48? smajlik smajlik
Na válke majú od Mig Production :
http://obchod.valka.cz/product_info.php ... inter-Crew
http://obchod.valka.cz/index.php?manufa ... _id=430829
Celkom pekné a určite kvalitné... smajlik smajlik smajlik
10.7.2010 18:44 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
PROSÍM VÁS smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik Nemáte někdo zimního německého tankistu v 1/48? Jestli ano, ozvěte se mi prosím :-) budu vděčný za jakoukoliv nabídku :-)
16.6.2010 14:52 Dalibor [Poslat SZ]
jo to věřím ale mi se hodí zrovna jedna figurka z té série, zkoušel jsem hledat něco podobného a stejně bez úspěchu ale díky za rady.
7.6.2010 15:12 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
hele učí se každý. Nebudeš tomu věřit, ale učím se dokonce i já smajlik . Jako takové "plasťáky" pokusné spíš doporučuju v sérii Gen2. Jinak se dáš spoustu práce se sestavováním a klidně se s tebou vsadím, že po stavbě už to barvení budeš flákat...sám to znám, věř mi. Radši si kup nějakou levnou rezinku a máš to skoro bez starosti :-)
7.6.2010 11:18 Dalibor [Poslat SZ]
pajdos: sice vím že tyto kousky od dragonu nejsou zas až na takové úrovni kvality ale jelikož já se zatím učím tak mi ta stačí, každopádně dík smajlik
6.6.2010 19:15 pajdos1[Redaktor] [Poslat SZ]
zdarek kluci, já teďkom se zabývám figurkama, takže vám většinu zodpovím. takže..

- Dragon tyto figurky ještě vyrábí nebo se zatím k nám dováží - na válce tyto mají za 220,-Kč jinak se dělají myslím i v premium edition. smajlik
- Tyto "stavebnicové" a ještě k tomu plastové figurky jsou na nic, protože za 1. nemají tak pěkně ostré detaily jak rezinové, za 2. mají většinou otřepy, haldy vyhazovačů a hromady dílů ( na 1 figurku cca 20-30 dílů) - rezinové mají do 10 dílů, když je více doplňků, samozřejmě je i víc dílů. smajlik
- jediná výhoda snad je, že z těchto stavebnic zůstává tak 60% stavebnice, tj. různé doplňky, které se nám budou možná časem hodit. smajlik
- figurky dragon se nemusí nijak zvlášť tmelit když jste šikovní, ale mají i v drapérii ty otřípky a začišťuje se to fakt blbě. smajlik

co se týče barvení, tak:

nejlépe je nechat si figurku v základech, tzn. že hlavu zvlášť (maluju přilepenou na špilce), jinak nechávám nohy a ruce přilepené ke zbytku těla, jenom dlaně nechávám zvlášť. Doplňky se nejlíp barví též zvlášť, takže budete potřebovat hromadu špilek. samozřejmě jenom do základu, stíny a světla už dělám po přilepení :-)

ještě otázky? smajlik
6.6.2010 14:58 martin [Poslat SZ]
No tak hlavu určitě zvlášt a na rukou je třeba většinou vytmelit spoje tak ty bych barvil po slepení.
6.6.2010 14:47 mrzi77 [Poslat SZ]
ahoj chlape na tvoji otazku neznam odpoved ale potreboval bych poradit koupil jsem v sobotu od dragona figurky a cumel jsem ze jsou uplne na kusy zvlast ruce nohy trup telo boty no uplne vsechno chtel jsem poradit jak se malujou lip zvlast ruce a hlava nebo ji dat celou do kupy a malovat oblicej s hadrama naraz diky ahoj
6.6.2010 13:44 Dalibor [Poslat SZ]
Zdravím sháním figurky od Dragonu 1/35 US Airborne Normandy 44, http://www.hobbybunker.com/images/products/60101.jpg . Firma pry figurky už nevyrábí a na e-shopech je nikde už nemají (teda asponě v těch co znám) tak kdyby někdo věděl kde je sehnat tak mi napište ale jen na mail kolovrat.d@centrum.cz (tady se už moc často nevyskytuji). Pokud by bylo tohle téma nějak vadné nebo je tady přímo něco na způob bazaru tak mě tam nasměrujte. Díky
Strana: 1
Pro zaslání příspěvku se musíte přihlásit
© CopyRight 2006 - 2010
Tyto stránky jsou duševním vlasnictvím Webmastera, jejich zneužití bez souhlasu autora se trestá dle autorského práva.