v krabici je to na nic. Zkus si sehnat plochou desku (bez jakéhokoliv rastru - prostě plochou), nařež si balsové destičky, z nic udělej rám, případně je přilep lepicí gumou na tu desku, udělej rámky pro okna a vylij to

tak jsem to dělal já a je to daleko lepší než todleto
a potom až sádra bude tvrdá a vlhká, tak z ní vytáhej všechno dřevo, které tam je
Ahoj mám dotaz když vyliji krabici sádrou a mam v ní části polystyrenu ( okna, dveře ), jak de po zaschnutí vyndat polystyrén nezůstanou jeho části v sádře ???
13.4.2010 16:47
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
Myslím že to jde z balzových lišt, nařežeš si celkové šikminy a potom už mezi to dáváš nějaké hranoly nařezané s jednou seříznutou hranou (na spodek, ale to uděláš i skalpelem. Anebo zkus papír, ale to nevim, lepší je dřevo
to wandry: jak si udělal ty shody
jestli betonuješ nebo jsi viděl dělat betonovou podlahu, tak s takovým to udělej tím způsobem, jak se zarovnává budoucí betonová podlaha
jak to nalijes do formy tak to poradne setri, ja to delam hranolem z drava.. kdyz uz to zacne tvrdnout tak se to da jeste uhladit (ja to delam rukou a hodne vody) a pak to zase setru a mam to vzdy rovny na obou stranach..
Dobrý den mám takový problém při dělání zdi vždy z jedné strany to mám rovné ta jak byla přiložena k podkladu a tu druhou nerovnou co mám dělat proto aby byla rovná taky
Tak to ti neporadim, vše dělám od oka, prostě hodně:s2: musíš to zkusit:s1:
díky ale v jakém poměru to mam zredit
Zdar!
Můžeš použít jak akryl tak syntetiku, oleje jen na konečnou patinu. Osobně doporučuji barvit hodně rozředěnou barvou na níčím neušetřenou sádru, barva se do sádry pěkně vpije a vypadá to dobře
prostě značka ne? humbrol, tamiya, agama, revell atd
co jsou humbrolky? Přece barvy ne? .)
Ten dům je bílá sádra a na uschlou to pak jde temperama snadno, do tý sádry bych to nemíchal, aby pak třeba nepraskala
20.1.2009 17:52
Miso[Anonym]
Ahojte chcem sa spytat na stavbu domu:) dom by som mal sprawit z bielej sadry a potom natriet temperami alebo este do sadry pridat farbu??? diky:)
22.12.2008 13:12
CATCH[Anonym]
hmm tak dik
tak si zajdi na pilu třeba ti tam nařežou ale v modelářským obchodě to seženeš ty dýhy jsem měl od babičky z garáže
22.12.2008 12:48
CATCH[Anonym]
no ale kdyz ja vemeste nemam tento obchod nedalo by se to sehnat v nejakym jinym obchode
22.12.2008 08:08
CATCH[Anonym]
aha tak a kde to sezenu
balza: velice lehké dřevo, určeno především pro letecké modelářství, dělaj se různé tloušťky: 1 - 1,5 - 2 i 10 mm, balzu poznáš tak že v sobě má kruhovité duté prostory
dýha: dřevo nařezané na tenké plátky, jde lehce řezat, doma mám buk, dub nebo mahagon
prozba: se píše se 's' od slova prosí
21.12.2008 20:31
CATCH[Anonym]
hele mam prozbu co je to dýha a balza
jj dům může být i více patrový a stupňovitý a ty římsy se dají taky pěkně udělat
Jo dost dobrý navod ja to delal nejak podobne ale mel sem stim vetsi praci tohle myslim ze je jednoduche a ze hodne lidem pomuže jak na to takze supr