31.3.2010 12:45
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
je tam znázorněno ohnisko výbuchu, takže nijaký prach nebo tak něco bych tam nedával...
taky pecka

jen bych volil trochu jinou barvu
30.3.2010 20:40
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
30.3.2010 13:35
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
no hodně reálně...je to úžasné!!!
pohyb sa zle naznacuje,jedine ako si spominal ze bi to horelo,ale ked si zoberes o com je diorama,ze je to vlastne vysek z casu,tak to az tak moc nevadi!nuz uvideme ked to bude v celku a zrejme aj tu na stranke,tesim sa na kritiky a hadam aj na nejake zlepsovaky :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
13.1.2010 22:32
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
jako neříkam že by se mi to nelíbilo, to ne, ale je to prostě takové řekl bych "jednomístné"...Když se dívaáš na hořící oheň tam on tak jakkdyž "splývá" s okolním vzducehm, tak se pomalu"ztrácí"....ale hold to už nejde
no to prave mne nevyhovovalo,urobit len pahrebu,tie plamene vysli,teda myslim ze vysli,az na 7 pokus,ked som uz vyskusal vseliake techniky ako ich urobit
ja som sa nad tým nezamýšľal a jednoducho len napodobil pahrebu s uhlím resp. drevo nafarbené podľa fotiek žhavej pahreby atd. ... čiže čierna základ, dry-brush šedou, jasné a silno žiarivé oranžové,tmavo žlté a červené farby...
pajdos,mas pravdu,najrealnejsie bi to mohlo vyzerat len keby to horelo,dymilo atd atd,a vsak priblizit sa realite aspon trochu je vzdy vyzva,nieco sa da a nieco aj napriek roznym pokusom neda,netvrdim,ze moj ohnik na ohnisku je 100 % realny ale efekt ohna to splna,teda myslim :s3
13.1.2010 08:19
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
...abych řekl pravdu, tak mi žádný kouř, oheň a jiné podobné jevy příjdou neztvárnitelné podle reálného života. To by jedině musel dotyčný mít nějaký ten malý vyvíječ páry ( dejme tomu třeba že by se kouřilo z výfuků tanků ) a mít ho zabudovaný někde uvnitř toho modelu a zavést hadičky až do trubiček výfuků. Potom ale jsou tady obrovské minusy: Takový miniaturní vyvíječ snad ještě není ani na světě, potom zase bysme museli řešit zdroj energie pro napájení vyvíječe a zatřetí pravidelně doplňovat náplně. A za třetí, kdyby jste "kouřící" model měli někde v nevětrané místnosti, místnost by vám zvlhla (v případě vodní náplně ) nebo by jste se otrávili různými výpary (tím myslím ty spešl chemické vodičky). No a na závěr bych řekl, že toto snad zatím ani modelově udělat nejde a když už ano, je to velmi pracné a chce to straašně moc praxe, aby jsme docílili reálněho vzhledu. Ještě jde udělat jednoduše tak maximálně voda, peřeje, stříkance od kol atd. takže toto mi příjde úplně zbytečné
no ja to mam s vaty tiez ale nevyzera to vobec ako ten plamenomet,ten plamenomet mi tiez pride nerealny,ja som ten ohen skladal z jednotlyvich kuskou plamenov asi 4 hodiny roznymi smermy abi to pripominalo ohen
mě ta vata nepřipadá moc reálná
ide to,aj horiaci tak,sa urcite urobit da,kce to nervy ale da sa!ja som si vyrobil horiace ohnisko do novej dioramy ktoru mam uz takmer hotovu,je v mierke 1.35
šel by takle udělat i hořící tank?
21.4.2009 09:24
sHImi[Administrátor]
[Poslat SZ]
Myslíš že to udělat menší bude problém?
no jo ale to mas v 1/35 v 1/72 to tak jednoduchy nebude co