Mě je dvanact a uš mě nebavilo pořad míchat ručo,jednou jsem se kuknul na tyto stranky a našel jsem mýchačku na barvu tak sem se rozhod že si to vyrobim taky vindal jsem si moturek z autička na autod...... vzal jsem si kan.... sponku a udělal jsem takovej nuž pak jsem si vzal od brachy ze skladu vipinač od gaz69 a od mamky sem si vzal rozbitou nabiječku od telefonu a pak sem to sam spojil a korat bratr mě to zdržel abyych si tam něco zapajil pošlu fotky jestli chcete
15.7.2008 18:59
vojta[Anonym]
já jsem sestrojil svou míchačku z motorku od auta a špice od kola dole na špici jsem udělal trojúhelník a dal k sobě ale bylo to strašně rychlé tak jsem to musel spřevodovat a,,je to dobré lepší než špejle´´ s2:
13.7.2008 21:04
mara[Anonym]
tyhle zpusoby jsem nezkousel ale ja si ji udelal ze stareho elekrickeho zubniho kartracku-na hridel jsem pridelal 5cm ocelove kulatinky a druhy konec jsem krapec zahnul-funguje
pozn. kdo bude chcet fotky at sem napise e-mailovu adresu
5.2.2008 19:05
sHImi[Administrátor]
[Poslat SZ]
mě teda míchačka funguje na 100% bez ní už barvy nemíchám...
Tak to já si na míchačku nemůžu stěžovat, ale je fakt že používám vlastní kontrukci. Motorek ze staršího walkmanu, tyčinka z ušátka a krabička od adaptéru. Konstrukce je jednoduchá motorek je uchycen v krabičce společně s vypínačem. Z venku je na krabičku přilepen držák baterie. Hřídelka motorku má ideální průměr pro nasunutí tyčinky z ušátka (ustřihnout oba vatové konce do pryč)

Když se motorek začne točit na konci tyčinky je dostatečný výkmit pro míchání barvy. Výhody jsou hlavně v nižším ulpívání barvy, snadné udržbě (stačí tyčinku udřít ubrouskem) a hlavně se dá tyčinka kdykoliv vyměnit za jinou
ahoj, nechci nic a nikoho kritizovat ale mi se to prostě neosvědčilo..ani ta první míchačka z drátu a ani ta ze sponky...má to ale i výhody a taky nevýhody..jedna z nich je fakt velice špatná...když se míchal barvu a vytáhnul jsem spirálu tak na ní zůstalo tolik barvy že pokud bych to míchal tak 5x po sobě tak si můžu jít koupit novou plechovku s barvou...a to myslím vážně, sice sem to nechal odkapatale stejně na tom tabarva ostane i tak...takže jsem zůstal a tradičního párátka