Plastikové modely, RC modely, Papírové modely, Železniční modely aj.

Návody na stavbu modelů, jak se lepí modely a jak se dělá diorama. Nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé modeláře.

Přihlásit se
« Září 2010 »
PoÚtStČtSoNe
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Přidat akci

Inzerce

Fórum

Vyhledávání

Reklama:
0bchod.valka.cz

1
Strana:

Modelářské
Fórum

Hlavní strana > Fórum > Diskuze k článkům > Jak na: Míchačka modelářských barev
> Všechny příspěvky
Pro zaslání příspěvku se musíte přihlásit
Jak na: Míchačka modelářských barev

Potýkáte se s problémem jak důkladně promíchat modelářské barvy?
Tento článek Vám přiblíží moji vlastnoručně postavenou míchačku barev s kterou není problém rozmíchat jakoukoliv barvu.
Docílím s ní i rozmíchání matného laku, u kterého jsem měl vždy velké problémy a po natření na model zůstával lesklý.

Zpět na článek
30.8.2009 13:49 paveldaa [Poslat SZ]
Mě je dvanact a uš mě nebavilo pořad míchat ručo,jednou jsem se kuknul na tyto stranky a našel jsem mýchačku na barvu tak sem se rozhod že si to vyrobim taky vindal jsem si moturek z autička na autod...... vzal jsem si kan.... sponku a udělal jsem takovej nuž pak jsem si vzal od brachy ze skladu vipinač od gaz69 a od mamky sem si vzal rozbitou nabiječku od telefonu a pak sem to sam spojil a korat bratr mě to zdržel abyych si tam něco zapajil pošlu fotky jestli chcete
15.7.2008 18:59 vojta[Anonym]
já jsem sestrojil svou míchačku z motorku od auta a špice od kola dole na špici jsem udělal trojúhelník a dal k sobě ale bylo to strašně rychlé tak jsem to musel spřevodovat a,,je to dobré lepší než špejle´´ s2:
13.7.2008 21:04 mara[Anonym]
tyhle zpusoby jsem nezkousel ale ja si ji udelal ze stareho elekrickeho zubniho kartracku-na hridel jsem pridelal 5cm ocelove kulatinky a druhy konec jsem krapec zahnul-funguje
pozn. kdo bude chcet fotky at sem napise e-mailovu adresu smajlik smajlik
5.2.2008 19:05 sHImi[Administrátor] [Poslat SZ]
mě teda míchačka funguje na 100% bez ní už barvy nemíchám...
5.2.2008 18:38 Marťasss [Poslat SZ]
Tak to já si na míchačku nemůžu stěžovat, ale je fakt že používám vlastní kontrukci. Motorek ze staršího walkmanu, tyčinka z ušátka a krabička od adaptéru. Konstrukce je jednoduchá motorek je uchycen v krabičce společně s vypínačem. Z venku je na krabičku přilepen držák baterie. Hřídelka motorku má ideální průměr pro nasunutí tyčinky z ušátka (ustřihnout oba vatové konce do pryč) smajlik Když se motorek začne točit na konci tyčinky je dostatečný výkmit pro míchání barvy. Výhody jsou hlavně v nižším ulpívání barvy, snadné udržbě (stačí tyčinku udřít ubrouskem) a hlavně se dá tyčinka kdykoliv vyměnit za jinou smajlik
5.2.2008 18:12 Tomáš S** [Poslat SZ]
ahoj, nechci nic a nikoho kritizovat ale mi se to prostě neosvědčilo..ani ta první míchačka z drátu a ani ta ze sponky...má to ale i výhody a taky nevýhody..jedna z nich je fakt velice špatná...když se míchal barvu a vytáhnul jsem spirálu tak na ní zůstalo tolik barvy že pokud bych to míchal tak 5x po sobě tak si můžu jít koupit novou plechovku s barvou...a to myslím vážně, sice sem to nechal odkapatale stejně na tom tabarva ostane i tak...takže jsem zůstal a tradičního párátka
Strana: 1
Pro zaslání příspěvku se musíte přihlásit
© CopyRight 2006 - 2010
Tyto stránky jsou duševním vlasnictvím Webmastera, jejich zneužití bez souhlasu autora se trestá dle autorského práva.