čtyři stejný kříže v dvaasedmě,to je celkem prkotina by se měli dát koupit. Já osobně je mam,rád bych ti je dal ale vzhledem kmýmu bydlišti to bude asi problém
nikdo nemáá?? Prosíííím je to akutní!!!!
31.7.2010 00:13
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
prosím, kluci, moc vás prosím, kdo máte někdo doma dekály německých černobílých křížů v měřítku 1/72 (na stuga IV), pomozte mi. Odbarvil jsem model i s dekály. Náhradní nemám a potřebuji 4 stejné. Daroval by mi je někdo? Kdyžtak na SZ
PS: Zachráníte tím celou mou dioramu
Díky moc!!!
Zdarek páni mal by som záujem o model v reze aj s detailami myslím tým napríklad niečo ako lietadlovú loď kde by sa to dalo zohnať najlepšie e-schop alebo ak by mi to vedel niekto kúpiť v Čechách a poslať?
Dík za radu,pokusím se o to.Pak napíšu jak to dopadlo.
Folii by měli mít v dřevěných modelech, tam se také dělají kabiny růčo, podle síly ji na kopytu zahříváš buď fénem, nebo horkovzduškou. U té 72 stačí asi fén. Kopyto uděláš negativní podle vnitřku původní kabiny z bílé sochařské sádry, necháš super dobře vyschnout, někdo sádru po vyschnutí stříká silikonovým sprejem, aby šel výlisek dobře sundat. Potom začistit a usadit. Jo, folie mají různou tlouštku, tak změř sílu toho skla a podle toho kup 1dm čtverečný. To by mělo stačit.#
Hmm.to jsem nikdy nezkoušel a moc nevím jak se to dělá,i když jsem se potom už pídil,možná bych se do toho i pustil,ale nevím přesně kde sehnat tu acetátovou folii,nebo co to vlastně je.
Aha, v tom je ale větší problém. Firma Revell má v Německu pouze centrálu a všechnu výrobu přestěhovala do Polska. Není problém tam napsat (do Němců), ale bude to asi houby platné. Ti tě odkáží na fabriku a nic, protože Poláci jsou na výrobu prasata o přímých reklamacích nemluvě. A zkusit vyrobit nový kryt podle kopyta starého?#
Ne,ale kupil jsem ho u nas v komisi za 20kč a byl tam praskly překryt kabiny a bylo mě poraděno ať napíšu do revellu,že jsou v tom velice vstřícní a vyřidí to jako reklamaci.

Je to překryt na F117A v 1:72.Ono to bylo celý polámaný,proto to bylo za 2 pětky,ale říkal jsem si že to zkusím polepit a docela se mě to povedlo,akorát ta kabina je prasklá tak blbě,že by to bylo celý na
Tys toho Revella koupil v Německu, nebo v Anglii? #:s22:
Ahoj kluci,potřeboval bych pomoc od někoho,kdo umí anglicky nebo německy,potřebuji napsat do Revellu kvůli reklamaci.Dík za nabídku.
Ano, osm tisíc běhěm dvou vteřin v řiti. Jinak skupuju teď vojenský konvult ČSLA
el carlos: hádam, že je to jeden z tvých finančně náročných koníčků
Chtěl bych se zeptat, můžu sem dát pak fotky, jak v autoškole při první jízdě přemdeluju peugeota 207 v gabriolet?
6.12.2009 18:54
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
bohužel...hej to fakt nikdo nevíte??
možná, Mroži, že kdybys přečetl tuto diskuzi asi o 6 řádků níž, zjistil bys, že o Šťastné a veselé jsme se již bavili
6.12.2009 14:45
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
ne! byli to američani...akoraát co si pamatuju, tak při té štědrovečerní večeři si američan s němcem vyměnili hodinky za kříž...

ale vůbec nemám tucha jak se to jmenovalo
To mi připomíná jeden film z 1. světový, kdy britové a němci na štědrej den se začali objímat a zdravit se a zahráli si fotbálek a další den proti sobě stříleli...
6.12.2009 12:26
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
nenenene, bylo to určitě z arden...protože v tom filmu byli američani s němcama...to vím 100% a slavili šdědrý večer....není to film hlídka v ardenách?
Ten děj mě něco říká pajdy, ale bylo to zasazeno do Stalingradu a nebyly to vánoce. Nějakej sovět myslím, našel piano a začal na něj hrát a němci najednou vylezli z úkrytu a všichni se objímali, tancovali bavili se a za chvilku po sobě zase stříleli. Menovalo se to myslím Psi, chcete žít věčně? Aneb peklo u Stalingradu.
5.12.2009 22:01
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
....z arden, vánoce 1944

opravdu nevím kdy to bylo, možná 4 roky...
Šťastné a veselé jsou z roku 2005, takže je nemohli dávat před 5 - 6 lety. A nejsou tam amíci, nýbrž skoti a žabožrouti
jestli to bylo z první světový tak tobylo Štasné a veselé
5.12.2009 19:25
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
kluci, prosím, neviděli jste někdo film, že němci se potkatli s američanama....slavili spolu štědrý den a šdědrý večer v takovém domku. Jenom si matně pamatuju, že jedna ženská říkala něco jako "tato hranice není ani německá ani americká"...viděl jsem to tak 5-6let zpátky. kdysi to dávali na ČT-1 a právě nevím, jak se ten film jmenoval... a potom se ti němci s američanama rozešli a říkali si potom něco jako "uvidíme se na froně"....pomozte mně, rád bych si to stáhnul...stačí mně název, zda ho někdo zná...díky
Určitě potahy ale sem tam to měl možná někdo i natřený
Kluci menší nejistota. Amíci a zima. Jde mě o barvu helmy, zelená je fádní a zelených helem už mám dost. Přebarvovaly je na bílo, nebo přes ně měli potahy? Díky.
29.11.2009 17:58
pajdos1[Redaktor]
[Poslat SZ]
kluci, prosím, nemá někdo přehled, jak tisknout dekály? hlavně bych potřeboval informace na jaké tiskárně tisknout a s jakýma barvama, jak se to potom lakuje...papír si seženu to není problem...akorát vím, že se to před tím má zalakovat nitrolakem... protože se bojím, když použiju obyč inkoustové barvy, že se to potom rozpije...
hele tak mám shermana a storcha. Kdyby chtěl. Za obě tak 60,- .)